Nagelcenter Jerney - Van manicure tot voetverzorging!
Wij zijn een landelijke IBX-gecertificeerde salon. 

Boek ook eens een beautyavond, mooie verzorgde handen en nagels, haarstyling en een mooie make-up informeer naar de mogelijkheden

Ook voor een kinderverjaardagsfeest kom ik graag bij u thuis!  Vaak kom ik dan samen met iemand en gaan we nageltjes lakken, haren invlechten/stylen terwijl de kids aan het knutselen zijn en/of genieten van een high tea. Er hangt een leuk prijskaartje aan informeer gerust tel.06-21967300. 
 
 Ik werk veel samen met www.meidenhaartjes.nl 

Jaarlijkse activiteiten nagels lakken, glitter Tattoo's zetten en haren vlechten op diverse binnen- en buitenevenementen. O.a. stoepverkoop, zomerbraderie, outlettent, ijsseldeltadag, crèchefeest, informeer gerust naar de leuke tarieven. 

Let op! Bij het vergeten van een afspraak wordt dit gewoon in rekening gebracht! 
Ook bij het zélf veroorzaken van schade aan de nagels zijn de herstelkosten voor u zelf. 


Nagelweetjes....
 
De nagels mogen weer met een zig-zag beweging gevijld worden mits je het goede gritt en een schone nagelvijl gebruikt. Informeer hiervoor bij uw gediplomeerde nagelstylist. 
 

Heeft u gellak, acryl- of gelnagels en wordt u binnenkort geopereerd? Wees u dan bewust dat er volgens de ziekenhuis operatieregels geen product op uw nagels mogen zitten ook geen nagellak. Dit omdat ze zo niet goed uw zuurstofgehalte kunnen meten en niet aan uw nagels kunnen zien of het goed met u gaat. 


Trek of peuter nooit zelf de acyl-, gel,- of maniQ van je nagels! Dit zorgt ervoor dat je eigen nagels onnodig schade oplopen, meestal trek je zelfs de bovenste nagellaag mee met alle gevolgen van dien!!

 
 
Heeft u eczeemklachten en gebruikt u een zalf waarin hormonen zitten verwerkt? Meld dit bij uw nagelstyliste! Als u eczeem aan uw handen heeft en u uw handen insmeert met deze zalf en uw nagels hiermee in contact komen worden uw nagels dunner en kan het voorkomen dat acryl- en/of gelnagels niet bij u zullen hechten.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint