Nagelcenter Jerney - Van manicure tot voetverzorging!
 
Let op!!! Nog op 1 nummer te bereiken: 0621967300!!
 
Vanaf 12 mei 2013 tot 31 mei 2013 is de zomerse gelteennagel in de aanbieding voor slechts € 25,-!! Je mag ook deze aanbieding reserveren voor een behandeling eind juli o.i.d. mits je maar aan mij in de maand mei aangeeft dat je graag gebruik wilt maken van deze aanbieding!
 
Boek ook eens een beautyavond, mooie verzorgde handen en nagels, haarstyling en een mooie make-up informeer naar de mogelijkheden! Ook leuk voor een kinderpartijtje!  
 
 
Nagelweetjes....
 
Knip je nagels nooit met een schaar en vijl ze ook niet met een zigzag beweging (heen en weer). Vijl de nagels altijd 1 kant op. Door knippen of verkeerd vijlen blijven de nagellagen openstaan en kunnen vocht en vuil zo naar binnen. Gevolgen snel brekende nagels of zelfs schimmels!!
 
 
Trek of peuter nooit zelf de acyl-, gel,- of maniQ van je nagels! Dit zorgt ervoor dat je eigen nagels onnodig schade oplopen, meestal trek je zelfs de bovenste nagellaag mee met alle gevolgen van dien!!
Bij mij kun je afweek ophalen voor je nagels.
 
 
Heeft u eczeemklachten en gebruikt u een zalf waarin hormonen zitten verwerkt? Meld dit bij uw nagelstyliste! Als u eczeem aan uw handen heeft en u uw handen insmeert met deze zalf en uw nagels hiermee in contact komen worden uw nagels dunner en kan het voorkomen dat acryl- en/of gelnagels niet bij u zullen hechten.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint