Nagelcenter Jerney - Van manicure tot voetverzorging!
Wij zijn een IBX-gecertificeerde salon. 

Wij kunnen u een behandeling aanbieden speciaal voor mensen met beschadigde of snel brekende nagels


Wij hebben een certificaat behaald voor de cursus haar(in/op)vlechten. 

Boek ook eens een beautyavond, mooie verzorgde handen en nagels, haarstyling en een mooie make-up informeer naar de mogelijkheden

Ook voor een kinderverjaardagsfeest kom ik graag bij u thuis!  Vaak kom ik dan samen met iemand en gaan we nageltjes lakken, haren invlechten/stylen terwijl de kids aan het knutselen zijn en/of genieten van een high tea. Er hangt een leuk prijskaartje aan informeer gerust tel.06-21967300. 
 
 
Nagelweetjes....
 
Knip je nagels nooit met een schaar en vijl ze ook niet met een zigzag beweging (heen en weer). Vijl de nagels altijd 1 kant op. Door knippen of verkeerd vijlen blijven de nagellagen openstaan en kunnen vocht en vuil zo naar binnen. Gevolgen snel brekende nagels of zelfs schimmels!!
 

Heeft u gellak, acryl- of gelnagels en wordt u binnenkort geopereerd? Wees u dan bewust dat er volgens de ziekenhuis operatieregels geen product op uw nagels mag zitten ook geen nagellak. Dit omdat ze zo niet goed uw zuurstofgehalte kunnen meten en niet aan uw nagels kunnen zien of het goed met u gaat. 


Trek of peuter nooit zelf de acyl-, gel,- of maniQ van je nagels! Dit zorgt ervoor dat je eigen nagels onnodig schade oplopen, meestal trek je zelfs de bovenste nagellaag mee met alle gevolgen van dien!!

 
 
Heeft u eczeemklachten en gebruikt u een zalf waarin hormonen zitten verwerkt? Meld dit bij uw nagelstyliste! Als u eczeem aan uw handen heeft en u uw handen insmeert met deze zalf en uw nagels hiermee in contact komen worden uw nagels dunner en kan het voorkomen dat acryl- en/of gelnagels niet bij u zullen hechten.
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint