Nagelcenter Jerney - Van manicure tot voetverzorging!
Nagelbijter:
 
Ik weet als geen ander hoe het is om een nagelbijter te zijn.Wat je ook probeert je blijft bijten. Het is een gewoonte geworden, zelf heb je het niet eens meer door. Wil je nu toch eens echt van het nagelbijten af en die pijnlijke nagels?? Dan kan ik je helpen!
 

Ik stel een persoonlijk behandelplan op. Om u te stimuleren te stoppen met nagelbijten krijgt u soms een extra behandeling tussendoor of een speciale set nagels, dit is natuurlijk een verrassing waar ik niet teveel over kan zeggen, maar is iets waardoor ik merk dat de klanten gemotiveerder blijven om niet weer te gaan nagelbijten.
 
 
1e afspraak, (intake)
Ik bestudeer je nagels, behandel de nagelriemen of start met een behandeling in het paraffinnebad. Je krijgt alvast een vijl, nagelriemolie en een handcreme mee naar huis zodat je thuis kunt starten met het verzorgen van  je handen. We maken samen een behandelplan om je z.s.m. van het nagelbijten af te helpen.
 
 
2e afspraak,
De 1e (of 2e) behandeling van je nagels met het product wat wij hebben uitgekozen. Soms wordt het product al op de 1e afspraak gezet, alles in overleg natuurlijk.
 
 
De vervolgafspraken allen in overleg met u.
 
 
Om ook de nagelbijtende mannen te stimuleren om dit arrangement te overwegen,.. Ik zet bij mannen alleen naturel-sets! Zie als voorbeeld ook de foto van de mannelijke nagelbijter een ander kan echt niet zien dat u nagels op heeft. De acrylnagels worden bij mannen met een matte toplaag afgewerkt dus er is ook geen sprake van een glanslaag op de nagels die er alsnog voor zou zorgen dat de nagels opvallen.
 
 
De behandeling en kosten voor dit arrangement zijn toegankelijk voor iedereen!! Informeer gerust.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint